Известие

Collapse
No announcement yet.

не ще да запали? code key ? 145 TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• не ще да запали? code key ? 145 TS

Здрвейте . Проблема ми е следния... значи от преди два три дена както си я карам и ми пресветваше code key , но проблем нямаше ? при палене code само си пресвтваше и палеше, до тази сутрин,когато code key не светна и колата не запали Кажете какво е според вас ,как и каде може да се оправи???
    145 TS 97

Аз имах подобен проблем, но на мен не ми гаснеше. Проблема си го реших, като си понатиснах всички бушони (щото незнам кой точно е бушона) и от тогава нямам проблеми. Пробвай и ти. Ако не помогне - незнам. Успех.
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

вуйче пробвай да подкараш колицата със червения ключ ако го имаш, той принципно ресетва ECUто и нещо прави с ключа. Ако не става, мога да ти дам важе да я задърпаш до бобо
      145, 1.7 16V
      -----------------------

Comment

Първоначално публикувано от ak47
        вуйче пробвай да подкараш колицата със червения ключ ако го имаш, той принципно ресетва ECUто и нещо прави с ключа. Ако не става, мога да ти дам важе да я задърпаш до бобо
        А, на мен можеш ли да ми дадеш актуален телефон на БОБО, че тоя дето е по форума ми казва че не е активен?!
        Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
        Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
        Alfa Romeo 90 2.0 '87
        sigpic

Comment

А, на мен можеш ли да ми дадеш актуален телефон на БОБО, че тоя дето е по форума ми казва че не е активен?!
          ще е малко непочтенно, що не му праснеш едно ЛС ? мисля ще е най добре, а в интерес на истината незнам аз телефона който имам дали вообще е актуален, но ако държиш ще питам. може да те насоча към борко, колегата му
          145, 1.7 16V
          -----------------------

Comment

братлета аз със бобо говорих но той ми каза че ще я види у сряда и аз си питам тук ис форума да не би да е нещо малко пък и да понауча нещо!все некои е патил така като мен
            145 TS 97

Comment

а иаз осввен червения клуч друг нямам!!! благодаря все пак
              145 TS 97

Comment

това ми се случва за втори път първия се разминах лесно .. като махнах клемите за около десетина минути и след това распозна клу ча , но сега маи нещата са по сериозни
                145 TS 97

Comment

Я виж тук дали проблема ти не е съшия щото ако е много лесно се оправя
                  http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                  X